Шукати в цьому блозі

середа, 28 серпня 2019 р.

І засідання РМО

27 серпня на базі Верхньокоропецької ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося І засідання РМО вчителів математики району.

 Роботу засідання розпочала методист районного методкабінету Тулюк Ольга Іллівна, яка ознайомила всіх присутніх з новими нормативними документам МОН України щодо організації освітнього процесу у закладах освіти  у новому навчальному році.
 Варга Тетяна Олександрівна, голова РМО вчителів математики, вчительНоводавидківської ЗОШ І-ІІІ ст., виступила з роз’ясненням інструктивно-методичних рекомендацій щодо вивчення математики у 2019-2020 році. Наступним питанням засідання став звіт про роботу МО вчителів математики за 2018-2019 навчальний рік. 
 Варга Т. О. проаналізувала методичну роботу, проведену з вчителями математики;  результати ІІ та ІІІ етапу Всеукраїнської  олімпіади з математики у 2018-2019 навчальному році; участь шкіл району у Міжнародному математичному конкурсі «Кенгуру», а також результати ЗНО з математики випускників  закладів освіти Мукачівського району, Закарпатської області та України у цілому. Робота засідання завершилась затвердженням плану роботи методичного об’єднання на 2019-2020 навчальний рік.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Примітка: лише член цього блогу може опублікувати коментар.